close
ویزای ایران
خواص مواد غذایی

Home
نرمالیته
نرمالیته

درباره سایت ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . میل های سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم . .

تماس با ما

ارسال پیامک

تبلیغات

موضوعات

شیمی شیمی آلی شیمی تجزیه شیمی فیزیک شیمی معدنی شیمی صنعتی شیمی عمومی شیمی نانو شیمی پلیمر تجزیه دستگاهی زبان تخصصی شیمی آموزش شیمی خواص مواد غذایی شیمی رنگ شیمی نفت خوردگی شیمی دارویی فیتو شیمی شیمی آلی فلزی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی شیمی آب الکتروشیمی عناصر جدول تناوبی شیمی هسته ای کارگاه شیشه گری مواد معدنی دانلود نرم افزار شیمی دانلود کتاب شیمی دانلود مقالات شیمی جزوات شیمی و پیام نور اطلاعات فنی و حفاظت ایمنی مواد کنکور و المپیاد امتحان نهایی عکس های شیمی اخبار علمی اخبار شیمی مقالات ترجمه شده توسط نرمالیته بیوگرافی شیمیدانها گرایش های رشته شیمی بیماری ها پرسش و پاسخ متفرقه مجله تصویری فلش بک آزمایشگاه گزارشکار های آزمایشگاه شیمی عمومی وسایل آزمایشگاهی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی آلی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی معدنی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه شیمی تجزیه گزارشکار های آزمایشگاه فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد شیمایی آلی هیدرو کربنهای ساده هیدروکربنهای نیتروژن دار هیدرو کربنهای اکسیژن دار کلیپ های شیمی کلیپ های آموزشی آزمایش های جالب شیمی

آمار سایت

کل مطالب : 800
کل نظرات : 971
تعداد اعضا : 10644

آمار بازدید
بازدید امروز : 5,789
باردید دیروز : 5,739
ورودی امروز گوگل : 1878
ورودی دیروز گوگل : 1914
بازدید هفته : 11,528
بازدید ماه : 36,606 نفر
بازدید سال : 1,582,717
بازدید کل : 5,426,701
..... افراد آنلاین .....

اعضای آنلاين

دوستان ما

    اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز

ویژه ها



آخرین ارسال های انجمن

آخرین ارسال های انجمن

تولید نمک خوراکی در ایران

تولید نمك خوراكی در ایران

به‌ رغم توجه بسیاری از كشورها به این ماده ی حیاتی در طول تاریخ، كه گاهی منجر به بروز جنگ بین آنها می ‌شد، قبلا در كشور ما توجه اندكی به این عنصر مهم حیاتی شده است.

سنگ نمک

قبل از احداث كارخانه‌های تصفیه ی نمك، نمك خوراكی در كارگاه‌های سنتی به این شکل تولید می ‌شد كه به سنگ نمك استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند كردن، یُد اضافه گشته و در كیسه‌های نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می ‌شد.

این نوع نمك، به علت آنكه هیچ گونه عمل تصفیه ‌ای روی آن انجام نمی ‌گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراكی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می ‌نماید و بایستی از مصرف آن جدا خودداری شود.

سنگ نمک

به ادامه مطلب بروید ...

خرفه، علفی هرزه سرشار از امگا سه (3) !

خواص گیاه خرفه و تخم آن تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده ی تشنگیاست و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. گیاه خرفه با اسم علمی portulaca oleracea و با نام انگلیسی purslane از تیره پرتولاکاسه (portulacaceae) است که برگ های گوشتی و بذرهای سیاه ریز دارد.

برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید.

پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

پاورپوینت جزوه  شیمی و تکنولوژی مواد غذایی           دو واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

تهیه کننده: شهلا مظفری

جایگاه درس :

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

 

فرمت : پاورپوینت         تعداد صفحات : 190       حجم : 1.81 مگابایت

برای دانلود پاورپوینت آمورشی شیمی و تکنولوژی رنگ بر روی عکس زیر کلیک نمایید .

شیمی و مواد غذایی

توصیه هایی برای سحری و افطار

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

مصرف کنسروها را کاهش دهید!!

 

این روزها یکی از راه های آسان در دسترس قرار گرفتن انواع غذاها استفاده از کنسرو آنهاست. کنسروها دارای طیف گسترده ای هستند که از قدیمی ترین آنها کنسرو ماهی تن و جدیدترین آنها که نسل نویی از غذاهای کنسروی هستند می توان به کنسرو فسنجان، کله پاچه، سیرابی و شیردان و انواع دیگر غذاهای سنتی ایرانی اشاره کرد.

اما این پرسش مطرح می شود که ارزش تغذیه ای و سلامت غذاهای کنسروی یا بسته بندی شده چه میزان است؟ آیا می توان این غذا را جایگزین غذاهای خانگی کرد؟

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

خواص نوشیدن آب

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

 

خواص خرمالو

مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپن موجود در زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان .....

صفحات

تگ ها