close
ویزای ایران
تخمیر کربوهیدراتها

Home
نرمالیته
نرمالیته

درباره سایت ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . میل های سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم . .

تماس با ما

ارسال پیامک

تبلیغات

موضوعات

شیمی شیمی آلی شیمی تجزیه شیمی فیزیک شیمی معدنی شیمی صنعتی شیمی عمومی شیمی نانو شیمی پلیمر تجزیه دستگاهی زبان تخصصی شیمی آموزش شیمی خواص مواد غذایی شیمی رنگ شیمی نفت خوردگی شیمی دارویی فیتو شیمی شیمی آلی فلزی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی شیمی آب الکتروشیمی عناصر جدول تناوبی شیمی هسته ای کارگاه شیشه گری مواد معدنی دانلود نرم افزار شیمی دانلود کتاب شیمی دانلود مقالات شیمی جزوات شیمی و پیام نور اطلاعات فنی و حفاظت ایمنی مواد کنکور و المپیاد امتحان نهایی عکس های شیمی اخبار علمی اخبار شیمی مقالات ترجمه شده توسط نرمالیته بیوگرافی شیمیدانها گرایش های رشته شیمی بیماری ها پرسش و پاسخ متفرقه مجله تصویری فلش بک آزمایشگاه گزارشکار های آزمایشگاه شیمی عمومی وسایل آزمایشگاهی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی آلی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی معدنی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه شیمی تجزیه گزارشکار های آزمایشگاه فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد شیمایی آلی هیدرو کربنهای ساده هیدروکربنهای نیتروژن دار هیدرو کربنهای اکسیژن دار کلیپ های شیمی کلیپ های آموزشی آزمایش های جالب شیمی

آمار سایت

کل مطالب : 800
کل نظرات : 971
تعداد اعضا : 10614

آمار بازدید
بازدید امروز : 4,216
باردید دیروز : 6,348
ورودی امروز گوگل : 908
ورودی دیروز گوگل : 1732
بازدید هفته : 33,768
بازدید ماه : 15,866 نفر
بازدید سال : 1,561,977
بازدید کل : 5,405,961
..... افراد آنلاین .....

اعضای آنلاين

دوستان ما

    اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز

ویژه ها



آخرین ارسال های انجمن

آخرین ارسال های انجمن

تخمیر کربوهیدراتها

تخمیر کربوهیدراتها

دید کلی
کربوهیدراتها ، دسته ای از ترکیبات شیمیایی طبیعی بسیار مهم از مواد تشکیل دهنده گیاهان ، گلها و سبزیجات و درختان هستند. به‌علاوه ، کربوهیدراتها به‌عنوان سیستم مهم ذخیره انرژی عمل می‌کنند. آنها به آب ، کربن دی‌اکسید و گرما یا سایر انواع انرژی متابولیزه می‌شوند. بدین ترتیب ، کربوهیدراتها ، منبع مهم غذایی‌اند. کربوهیدراتها همچنین به‌عنوان واحدهای سازنده چربی‌ها و اسیدهای نوکلئیک عمل می‌کنند.

سلولز ، نشاسته و قند معمولی ، کربوهیدرات می‌باشند. از آنجا که این ترکیبات ، چندین گروه عاملی دارند، به چند عاملی موسومند؛ مانند گلوکز C6(H2O)6 و بسیاری از اجزای سازنده ساده ، کربوهیدراتهای پیچیده دارای فرمول عمومی Cn(H2O)n هستند. در این مقاله به یکی از واکنشهای مهم کربوهیدراتها ، یعنی تخمیر آنها می‌پردازیم.

قدیمی‌ترین فرایند شیمیایی مورد استفاده بشر
تخمیر قندها با مخمر ، قدیمی‌ترین فرایند شیمیایی مورد استفاده بشر ، هنوز هم برای تهیه اتانول و بعضی الکلهای دیگر ، دارای اهمیت بسیار زیادی است.

منابع تامین قند مورد نیاز
قند مورد نیاز از منابع مختلف تامین می‌شود، از جمله از ملاس حاصل از چغندر قند و نیشکر یا نشاسته بدست آمده از انواع غلات می‌توان نام برد. نام الکل غله‌ای به همین دلیل به اتانول داده شده است.  

تخمیر برای بدست آوردن چندین الکل
اگر در تخمیر ، نشاسته ، ماده اولیه باشد، علاوه بر اتانول ، مقدار کمی روغن فوزل که در زبان آلمانی به معنای مایع پست‌تر است، مخلوطی از الکلهای نوع اول نیز بدست می‌آید: عمدتا ایزوپروپیل الکل با مقدار کمی n- پروپیل الکل ، ایزوپروپیل الکل و 2- متیل -1- بوتانول که به‌عنوان آمیل الکل فعال معروف است. (آمیل= پنتیل)

کربوهیدراتها ، منبع کربن
بدون تردید در آینده ، انسان به کربوهیدراتها به‌عنوان منبع کربن روی خواهد آورد: کربن برای مواد شیمیایی آلی و کربن به‌صورت سوخت. با این گرایش ، فرایندهای تخمیر روز به روز مهمتر و مهمتر خواهند شد.

یک مثال
ایزوپنتیل الکل و آمیل الکل فعال در اثر تبدیل آنزیمی آمینواسیدهای لوسین و ایزولوسین تشکیل می‌شود. این اسیدهای آمینه ، خود ، در اثر هیدرولیز مواد پروتئینی موجود در نشاسته حاصل می‌شوند.

ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

نظرات

می توانید دیدگاه خود را بنویسید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تگ ها