close
ویزای ایران
علت اثرات منفی اسیدهای چرب ترانس، چیست؟

Home
نرمالیته
نرمالیته

درباره سایت ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . میل های سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم . .

تماس با ما

ارسال پیامک

تبلیغات

موضوعات

شیمی شیمی آلی شیمی تجزیه شیمی فیزیک شیمی معدنی شیمی صنعتی شیمی عمومی شیمی نانو شیمی پلیمر تجزیه دستگاهی زبان تخصصی شیمی آموزش شیمی خواص مواد غذایی شیمی رنگ شیمی نفت خوردگی شیمی دارویی فیتو شیمی شیمی آلی فلزی اصول تصفیه آب و پسابهای صنعتی شیمی آب الکتروشیمی عناصر جدول تناوبی شیمی هسته ای کارگاه شیشه گری مواد معدنی دانلود نرم افزار شیمی دانلود کتاب شیمی دانلود مقالات شیمی جزوات شیمی و پیام نور اطلاعات فنی و حفاظت ایمنی مواد کنکور و المپیاد امتحان نهایی عکس های شیمی اخبار علمی اخبار شیمی مقالات ترجمه شده توسط نرمالیته بیوگرافی شیمیدانها گرایش های رشته شیمی بیماری ها پرسش و پاسخ متفرقه مجله تصویری فلش بک آزمایشگاه گزارشکار های آزمایشگاه شیمی عمومی وسایل آزمایشگاهی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی آلی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی معدنی گزارشکار های آزمایشگاه شیمی فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه شیمی تجزیه گزارشکار های آزمایشگاه فیزیک گزارشکار های آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد شیمایی آلی هیدرو کربنهای ساده هیدروکربنهای نیتروژن دار هیدرو کربنهای اکسیژن دار کلیپ های شیمی کلیپ های آموزشی آزمایش های جالب شیمی

آمار سایت

کل مطالب : 800
کل نظرات : 971
تعداد اعضا : 10653

آمار بازدید
بازدید امروز : 2,015
باردید دیروز : 6,204
ورودی امروز گوگل : 181
ورودی دیروز گوگل : 1590
بازدید هفته : 20,023
بازدید ماه : 45,101 نفر
بازدید سال : 1,591,212
بازدید کل : 5,435,196
..... افراد آنلاین .....


دوستان ما

    اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز اف تمز

ویژه ها



آخرین ارسال های انجمن

آخرین ارسال های انجمن

علت اثرات منفی اسیدهای چرب ترانس، چیست؟

یک علت اصلی از مضر بودن اسیدهای چرب ترانس، اثر نامطلوبی است که بر روی سیالیت غشا دارند.
اسیدهای چرب به دو صورت سیس و ترانس وجود دارند که مدل سیس، فرم طبیعی و بی ضرر آن می باشد. عملکرد غشا به شکل سه بعدی اسیدهای چرب بستگی دارد. پیوندهای سیس باعث می شوند که اسیدهای چرب به صورت سست تری قرار بگیرند

normalite.ir

یک علت اصلی از مضر بودن اسیدهای چرب ترانس، اثر نامطلوبی است که بر روی سیالیت غشا دارند.
اسیدهای چرب به دو صورت سیس و ترانس وجود دارند که مدل سیس، فرم طبیعی و بی ضرر آن می باشد. عملکرد غشا به شکل سه بعدی اسیدهای چرب بستگی دارد. پیوندهای سیس باعث می شوند که اسیدهای چرب به صورت سست تری قرار بگیرند و منجر به سیالیت غشا می شود. اما اسیدهای چرب ترانس خمیده نمی شوندو مانند اسیدهای چرب اشباع خیلی محکم به غشا می چسبند. به همین دلیل مصرف بالای اسیدهای چرب ترانس با افزایش خطر بیماری کرونر قلبی، سرطان و سایر بیماریهای مزمن (شامل دیابت نوع2 و آلرژیها) مرتبط است، که این امر احتمالا به دلیل اثر نامطلوبی است که اسیدهای چرب ترانس روی سیالیت غشا می گذارد.
همچنین اسیدهای چرب ترانس از تداوم غیر اشباع سازی و افزایش طول زنجیر اسیدهای چرب بلند زنجیره غیر اشباع پیش گیری می کند، در حالیکه این اسیدهای چرب برای تکامل مغز و اندامهای جنینی ضروری هستند.
لذا همواره توصیه بر آنست که مصرف اسیدهای چرب ترانس و همچنین اشباع را محدود نماییم.

منبع:http://www.novindiet.net

نظرات

می توانید دیدگاه خود را بنویسید

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تگ ها